Dukan Diet, dag 1.




Tänkte dela med mig av en grej som jag börjat med. Från och med idag så testar jag "Dukan" dieten. Pierre Dukan har skrivit en bok om hans diet, och den används runt om i hela världen! Det är en hälsosam diet som gör att du går ner i vikt i normalt tempo och inte rasar i vikt. Detta är roligt! Delvis för att jag får testa en massa nya recept och att jag får något bra utav detta :) Taggad!!

Idag åt jag stekta ägg till frukost, rörde ihop de och kryddade! Tog ett stort glas vatten till och jag blev faktiskt mätt. Till mellis åt jag faktiskt en banan och drack mycket vatten. Jag får inte äta frukt första veckan.. Brist på varierande mat hemma så fick ta det bästa. Ska handla imorgon! Till middag åt jag kyckling i en god sås, gjord på Milda mini mat. Får bara äta fettsnåla mejeriprodukter.

Alltså, detta kallas Attackfasen. Jag får bara äta proteiner i ca 7-10 dagar. Efter det går jag in i en annan fas som jag berättar mer om när det är dags! Kan ju glädja mig med att jag får frossa i grönsaker i den andra fasen, saknar det just nu..

Detta har jag fotograferat från min tidning. Måbra, Attackfasen:
(Klicka på bilderna)

 

Undrar ni något eller kanske också vill testa på Dukan dieten, så skriv! Jag har en bra guide.
Sköt om er nu, kram Sandra.

förändring, återigen..

Hejdå blonda hår, hej naturliga hårfärg!
Tröttnar inte ni lika mycket på mitt jäkla färgande som jag? haha.


love is a drug.



2 år i lördags, 22/1. Lyckan glöder än! Må det bli 100 år till ♥ jag älskar dig.

Säljer på blocket!

http://www.blocket.se/klippan/Harforlangning__blond_31777953.htm?ca=23_7&w=0

Gå gärna in och kika! Har ni frågor? Tveka inte att kontakta mig :)

Hej alla fina läsare!

Då var jobbet slut. Jobbar inte imorgon, för jag är utmattad och har nog fått inflammation i min axel :( Så just nu smörjer jag med sån speciell kräm för muskler och leder. Hoppas att det hjälper! För jag ska försöka städa lite smått på Douglas rum imorgon, annars får han ta det när han kommer hem.

På kvällen ska vi fira hans mamma som fyller 40år, ellerja 25 + ;) Sen på lördag ska vi äta god mat hemma hos min mamma och pappa. Blir även god efterrätt! För mig och Douglas så firar vi 2 år med denna middagen och ett glas vin! Mums!

Nästa vecka är bokad! På måndag ska jag fika med Sarah, jättelängesen jag träffade henne så det ska bli hur mysigt som helst. På tisdag ska jag klippa Ida, vi ska satsa på en ny spännande frisyr! Jag lägger upp bilder såklart. Sen ska jag försöka boka in ett möte med min jobbcoach på onsdag eller torsdag. Annars händer det inte alltför  mycket, jag ska nog sola någon dag också. Skönt!

Säg till om ni vill hitta på något.
Sköt om er, kram Sandra


Garh!

Jag är så trött på detta med jobb! Jag har jobbat på ett företag i Åstorp i ca 2 år sammanlagt. Jag har hoppat in när dom har behövt folk. Och nu den 10:e januari började jag jobba igen efter julen och det verkade som att jag skulle få vara där länge. Så jag tackade nej till HH Ferries jobbet och tog det gamla istället.

Men idag fick jag reda på att där inte är mer jobb till mig. Jag fick alltså arbeta 2 veckor sen var det slut, IGEN. Blir så irriterad, dom har hållt på såhär i dessa två åren. Fram och tillbaka! Garh! Så nu tänker jag aldrig mer sätta min fot på det jobbet. Aldrig någonsin i hela mitt liv.. Förstår varför min pappa slutade jobba där och skaffade ett nytt arbete.



Nu ska jag hitta ett extrajobb och sen plugga till hösten. Ska bli skönt!
Jobbar imorgon och på fredag också, sen är det slut.

Kram Sandra

Förändring!

Sugen på en förändring. Jag är så trött på att vara brunhårig eller blond..
Det är så tråkigt med enfärgat hår. Om det är färgat alltså, naturligt enfärgat är ju fint!

Antingen denna månaden eller nästa månad ska jag fixa mitt hår som på denna bilden.
Jag ska till frisören och färga det och sätta i hårförlängning. Det kommer säkert att bli fin fint!
Det är nästan min naturliga hårfärg, så det kommer bli lätt att sköta utväxten.

Vad tycker ni?


Ge mig pengar.

Ge mig lön! Jag vill shoppa nu :)
Denna ska jag köpa, en vår/sommar jacka!


Ett litet tips till er!

Jag beställde ett armband från ett märke som heter Silverado! Det var ett fantastiskt erbjudande som fortfarande finns kvar på http://www.homeenter.com/online/clubchic/ så gå in här och läs om det fina armbandet!

Man får ett armband och sen är det bara att samla berlocker! Du kan beställa massvis med olika motiv och få ihop ett fullt armband. Idag fick jag två nya berlocker i posten. Är jättenöjd :) Och som tur är att de är äkta silver, slipper bli missfärgat och fult. Här kommer lite bilder på mitt älskade armband.

 

  

Dom två berlockerna till vänster fick jag idag. Blomman längst till vänster är jättefin! Dom andra två fick jag i mitt första paket med själva armbandet. Om ni har läst på hemsidan så kan ni se att jag har valt det "Svarta" armbandet.

En fin assecoar som jag använder väldigt ofta :) (förutom på jobb) 
Jag tycker ni ska kika på hemsidan.

Kram Sandra


Igår var det lördagsmys!

Glömde säga att jag och Douglas hade världens myskväll igår! Vi åt god ostbricka (glömde ta bild...) Vi hade olika ostar och olika kex. Åh det var smaskens!





Nästa helg firar vi 2 år tillsammans och då ska jag överraska Douglas med en god middag, med förrätt, varmrätt och efterrätt! :) Det kommer bli spännande. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska bjuda på som varmrätt, några förslag? Ska se om jag hittar något gott recept här på internet. Har en del hemsidor sparade med mumsiga recept!

Huh! Blir så hungrig av allt mat-prat! Tur att vi snart ska äta middag :)
Så nu ska jag inte sitta här mer, sköt om er nu. Kramar!

Ny hylla!

Igår var jag och handlade med mamma och pappa. Vi åkte först till Ikea, dom skulle kolla på en ny matta och lite annat smått&gott till köket. Dom ska nämnligen renovera köket snart! Jag gick och småplockade lite grejer, det mesta var superbilligt! Kul att kunna fynda där. T.ex så hittade jag denna hyllan. Eftersom vi har en stor 1.80cm säng, så får vi inte plats med ett vanligt sängbord precis bredvid sängen. Så vi fick ställa den mot väggen mittemot!



Jag tycker att det blev jättefint och mysigt med ljus ovanpå!
Ska fylla hyllan med lite fina saker senare.




Det var allt för mig!
Kram Sandra

Behöver en ny garderob!

Jag har kollat igenom en massa kläder på internet och detta blev mina favoriter.
Det ska jag inhandla när jag får lön. Jag behöver en ny garderob!
Särskilt om jag ska börja plugga vidare till hösten :)


Jobba eller läsa vidare?

Jag funderar mycket just nu. Ska jag jobba eller läsa vidare? När jag gick på gymnasiet så sa jag alltid att jag aldrig skulle plugga vidare. Men nu när jag har fått känna på arbetslivet så skulle jag vilja utveckla min utbildning. Det hade varit roligt att utbilda sig till någon speciellt och sedan jobba med det.

Fast den stora frågan är vad?
Vad vill jag jobba med? Jag har många alternativ, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Har ni några bra tips? Har ni några egna drömmar, mål om vad ni vill jobba med? Dela gärna med er, så kanske jag hittar rätt.

Jag vill liksom inte jobba med industri i resten av mitt liv.. Ville egentligen inte ens jobba med det över huvudtaget. Men jag måste ha pengar så att jag kan leva.



Bilden lånad av: http://artlover.blogg.se/


Imorgon är det fredag, vilket är väldigt skönt. Först ska jag jobba mellan 14:00-22:00, sen ska jag hem och pussa på min fina pojkvän. Vi ska hyra film och ha en härlig, efterlängtad myskväll! Nästa vecka kommer bli kämpig! Jag ska gå upp kl 05:00 varje morgon och jobba mellan 06:00-14:00! Men det är gott om pengar, det är väl huvudsaken.

Nu ska jag kolla mer på tv, sen krypa till sängs.
Ta hand om er! Kram Sandra

En stark saknad.

Jag har tänkt mycket på dig. Du kommer ofta upp i mina tankar när jag drömmer mig bort i vardagen. Jag kan inte låta bli att spinna på tanken av dig, allt vi upplevde, alla härliga minnen.. Jag brukar tänka långt tillbaka. Som när vi precis blev vänner. Åh, du var tjej med det finaste skrattet! Du gjorde alla glada i din omgivning, din värme och glädje var gudomlig. Vi hade så roligt tillsammans, vi delade mycket.

Vad hände?

Jo. vi växte ifrån varandra utan att vi ville. Vi tappade kontakten omedvetet. En dag slog det mig att allt var borta och jag beklagade mig på dig. Vilket var väldigt fel. För det var lika mycket mitt fel, som ditt.

Du flyttade, det tog riktigt hårt på mig. En gång när jag gick i klass 6, så hade jag en bästa vän. En dag var jag sjuk och när jag kom tillbaka dagen efter så var hon borta. Var fanns min bästa vän? Hon hade flyttat, långt långt bort.. Det krossade mitt hjärta lika mycket som när du flyttade. Även om det inte var långt, så var du inte lika tillgänglig som förr. Det spelade stor roll i mitt beklagande på dig. En annan sak var när du blev gravid med din lilla prinsessa. Åh.. detta är hårt.. Du sa att jag skulle få vara Gudmor eller Fadder. Det var ren lycka för mig. Jag kände mig hedrad och viktig! Jag har aldrig haft en chans till något så stort i hela mitt liv! Men det blev aldrig så.. Du ändrade dig, även om vi fortfarande var vänner. Mitt hjärta krossades igen. Sen förlorade vi allt. All kontakt.

Jag saknar dig. Ofattbart mycket. Därför kontaktade jag dig på riktigt idag, en helt vanlig onsdag som denna. Jag förlåter dig för allt och jag hoppas att du förlåter mig.

Jag behöver dig.


Dilemma.

Jag måste göra ett val. Valet känns ändå rätt enkelt, men jag vill inte ångra mig efteråt.
Imorgon gäller det!

Som dom flesta vet så jobbar jag på Tectubes i Åstorp. Det är en fabrik som gör tuber i plast, t.ex Amerikansk Hamburgardressing, Microlax, Corine de farme och en del Kavli produkter. Vi tillverkar tuber till stora företag utomlands, störst är Frankrike. Mitt arbete är att sköta stora maskiner och se till att färdiga lådor packas och ställs på en pall. Det är inget hårt arbete och definitivt inte jobbigt, dock kan det vara drygt att jobba 12 timmars pass nattid.. Men jag klagar inte.

Jag har pratat med min chef lite ytligt om provanställning och det är inte omöjligt. Så imorgon ska jag prata med honom och se om jag kan få provanställning snart.

Och nu har jag fått chansen att prova jobba på HH Ferries i ca 1 månad, sen göra ett test och därefter kanske börja jobba där som anställd. Jag är väldigt kluven. Delvis för att det är långt att pendla, men det vore jättekul att testa något nytt! Plus att det är dumma arbetstider. Men jag är osäker, då borde jag stanna på Tectubes där jag redan kan allt och känner alla. Det är faktiskt ett hyfsat roligt jobb.

Eftersom jag är osäker, så vill jag hellre ge HH Ferries jobbet till någon som verkligen vill jobba där. Varför ska jag börja där och sen sluta efter ett par månader? Jag kan lika gärna tjata lite på min chef om anställning på mitt nuvarande jobb. Ja.. så får det bli. Mitt val är nog redan bestämt, bara jag som är lite nojig.


Jag åkerkommer imorgon.
Sköt om er, kram Sandra.


Hej!

Igår hade jag och Douglas en mysig filmkväll, vi kollade på Dumpad som gick på tv. Den var jättebra! Vi diskuterade fram och tillbaka om vi redan hade sett den och kom fram till att Douglas hade sett den men inte jag. Sen när vi började titta på den, så hade ingen av oss sett den. Därför blev filmen extra bra!

Och idag är det fredag och det innebär tacos hemma hos mina föräldrar, det ska bli så mysigt! Blir nog även lite Wii spelande :) Vad ska ni göra ikväll?

Det var allt för mig idag :)
Sköt om er, kram Sandra.


Jobbintervju.

Jobbintervjun gick jättebra! Fick glada besked :) Nu ska jag bara fixa danskt personnummer, kontonummer och besöka en dansk läkare :s japp! Det kommer gå bra. Håller nu tummarna så att jag får jobba där lääänge.



Har inget mer att säga, är så glad!
Kram Sandra


Tips!

Ni som har koll på alla dessa skönhetsbloggarna vet säkert att vaselin är jättebra att ta på sina ögonfransar när man ska sova. Då mår ögonfransarna jättebra och blir fina!

Men jag äger inget vaselin så jag tog faktiskt Försvarets hudsalva och mina ögonfransar älskade det! Dom blev långa och fina. Detta ska jag fortsätta att göra varje kväll, så kanske dom håller längre ju äldre man blir. Man ska bara akta så att man inte får salva i ögonen, då kan man få en Vagel. Och det är inte roligt, tro mig..

Här är en bild, vsserligen med mascara på. Men dom är betydligt längre nu!


Hej alla glada!

Idag fick jag ett samtal som resulterade i att jag ska på jobbintervju imorgon, åh! Jag hoppas att det går bra. Just nu sitter jag och kollar igenom lite tips som jag fått att min jobbcoach, för att gå på intervju är inte alltid lätt. Man ska kunna en hel del :) Så jag pluggar lite helt enkelt.



Förövrigt så är jag superduper bamse glad!
Kram Sandra


Favoriter!



Här är två av mina favoriter.

Det är Försvarets hudsalva! Den är inte som många andra lypsyl. Salvan torkar inte ut läpparna så att man blir beroende. Utan jag tar på salvan på morgonen sen är mina läppar mjuka genom nästan hela dagen, även efter middagen. Innan läggdags så tar jag på ny omgång av salva.

En annan bra sak är att man kan använda det på torra armgågar. Jag använder även det på näsborrarna när dom är torra efter en lång förkylning. Bara en massa plus!






Om jag inte använder Försvarets hudsalva, så tar jag Tass salva! Det är i princip exakt samma salva, fast detta brukar man använda till hundars trampdynor när dom är torra.

Somsagt så är detta nästan samma och därmed finns det bara plus med Tass salvan också!


Tack för mig!
Kram Sandra

Dumma header..

GAH! Jag får inte rätt på min header, den lever ett eget liv! Så detta får duga för tillfället..
Har även tagit nya bilder på mig själv, det var på tiden. Samma som jag använder som profilbild och header bild, men ni kanske vill kolla närmare på dom :)

Klickbara!

 

Kram Sandra.

Favoriter.

Mina absoluta favorit kläder:

Superskön grå kofta i kort modell.
Lila volanglinne, åhå!
Och översnygg väska, lagom storlek.

Snyggast med ett par ljusa jeans till.


Hej alla underbara läsare!

Jag håller på att designa om min blogg, därför har jag ingen header än :) Orkar inte mer ikväll/natt. Så jag fortsätter imorgon. Jag har glömt att hämta min kamera sladd hemma hos mamma och pappa så jag har inga bilder, därav den dåliga bilden på mig. Den är tagen med webcam.. Jag ska se om jag kan fixa en ny bild snarast :)

Har ni haft en bra jul och var nyårs firandet lyckat? För mig har allting varit perfekt! Om 20 dagar har jag och Douglas varit tillsammans i 2 år. Och det ska bli 100 år till! Allting är superbra mellan oss och vi njuter av livet tillsammans.


Gott nytt


2011 kommer bli ett bra år, hoppas jag iallafall! Inom en snar framtid kommer jag att flytta till en egen lägenhet som jag kan kalla för mitt hem. Åh, mysigt! Douglas kommer bli min sambo.. Det är det bästa av allt.

Nu ska jag hoppa i säng, ha en bra natt och sovgott.

Kram Sandra


RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />