Midsommar.

Idag åkte jag och Douglas med mamma till Väla, där skulle vi hitta en ny bh till mig och det hittade vi rätt fort. Men så var det ju rea överallt, så jag fyndade ett par nya byxor (bilden), ny cardigan/kofta i beige färg och nya örhängen. Sen köpte vi nya armband till Douglas, snygga läder armband!



Efter det åkte vi hem till mormor och morfar för att fira lite midsommar med god mat! Vi hade jättetrevligt :) Men ikväll blir det en lugn hemmakväll för imorgon firar vi midsommar plus min födelsedag hemma hos mig, åh det ska bli så mysigt med alla mina underbara vänner! ♥ Sen på söndag fyller jag år och då ska vi ha kalas, wii.

Nu ska jag göra annat, kram på er!

Tråkigt väder.. ge mig sommar!

Hej allihopa!

Min morgon blev upp och ner, bak och fram.. Jag planderade igårkväll att sova lite längre idag, till 9 ungefär. Men när Douglas hade pussat mig hejdå och gått ut för att bli hämtad så ringde min mobil, det var Douglas.. Hans arbetskamrat hade inte kommit och hämtat han. Så jag gick snällt upp och klädde på mig sen körde jag honom till Helsingborg. Och fyyy farao vad det regnade, jisses! Jag såg knappt vägen och tur nog körde folk bara i 80 på motorvägen.



Nu har jag suttit vid datan sen jag kom hem igen. Jag ska nog sätta igång en film, för vädret är ju inte speciellt tilltalande.. Hm.. Blir kanske någon mer uppdatering senare idag, det märker vi :)


Lots of love / Sandra

Händig!

Idag har jag varit mycket händig och hjälpsam! Först så slingade jag mammas hår ljust och efter det hjälpte jag pappa att städa i garaget och köra med grejer till soptippen. Sen fikade vi lite och sen jag fick slänga i lite mörka slingor i mammas hår, hon blev alldeles för blond. Men det blev bra tillslut! Det blev en heldag med mamma och pappa, mysigt!

Sen körde jag hem till min fina ♥ Jag har precis duschat och nu kollar jag på tv medan Douglas chillar vid datan med Skype och lite spel, det förtjänar han efter en lång veckas jobbande!

Nej nu ska jag stänga ner datan och ha fredagsmys!

All kärlek / Sandra

Älskade du ♥

Du är så otroligt fin, det ska du veta.
Jag önskar dig all lycka i livet!

Tillsammans är vi starka ♥


Lite nytt igen..



Köpt ett nytt linne på Gintricot idag, ska ha det på lördag när vi ska på släktträff. Tyckte det var sött och romantiskt, perfekt. Sen fick jag shortsen av mamma, dom får jag på min födelsedag (26:e juni).  Inte exakt likadana som på bilden, men det var den enda bilden jag hittade. Jag köpte även ringen på Ginatricot. Mycket nöjd!

Kram / Sandra

tummen ner.

Läste precis igenom min egen blogg och kom på att jag glömde berätta hur det gick på presentations intervjun.

Dom ringde mig och bokade en intervju där jag fick presentera mig själv och skulle försöka sälja in mig i företaget. Det gick bra, för dom ringde samma dag och bad mig komma på en riktig arbetsintervju. Där gick det mindre bra, för jag fick inte tjänsten.. Tyvärr. Företaget heter Accessorize och ska öppna på Väla inom kort.

Jag får kämpa vidare och försöka hitta ett annat jobb, vilket inte är helt lätt.. Så hör ni något så tipsa mig gärna! Jag är öppen för förslag.

Kram / Sandra.

Shopping!

Ja, det blev en runda till Väla idag. Tyvärr var klänningen slut.. Så jag fick leta efter annat och jag fyndade! Här kommer bilder på det jag handlade.


Två riktigt långa klänningar, dom är jätte snygga när dom sitter på!

 

Sen är det dags att få tillbaka min egna hårfärg, för tro det eller ej så är jag fruktansvärt trött på att färga håret nu och det är rättså dyrt att hålla på... (och jag vet att alla tänker "hon kommer ändå färga det snart igen"..) NEJ! Det ska jag inte. 

Jag hittade budget hårfärg, slingning framtagen för mörkare hår. Sen får det nog bli ett frisör besök efterhand.

Till det så köpte jag Silver- hårinpackning, risken för gula nyanser finns ju alltid.
Hittade även ett par söta ballerina skor, hihi. Och ett solpuder!

Det var allt och somsagt, jag fyndade, för detta blev endast ca 350kr.

Ska unna mig en klänning!

 

Denna klänningen har jag spanat in på H&M. Tänkte klicka hem den, men ska nog in till Väla imorgon och prova den! Jag blev förälskad i den direkt. Funderar på att ha min korta kavaj till (som på bilden) när det blir kyligare på kvällarna.

Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)

All kärlek / Sandra.

RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />