Redo för hemligt uppdrag!


Gott & blandat.



Idag kom Veckorevyn, åh ♥ Plus jag har skrivit ut Cv inför imorgon.

  

Jag fick även hem min parfym som jag beställde igår, supersnabb leverans! Versace Bright Crystal, luktar otroligt gott och jag fick den jättebilligt! 90ml - 457kr, brukar kosta 850kr. FYNDAT IGEN! Jag köpte hårfärg (toningsschampo), då jag har världens utväxt... Måste ju vara fräsch imorgon.

Nu ska jag mysa med min älskling!

Recept



Så himla gott!

Fynd.



Denna väskan fyndade jag på Tradera.

Den kommer hem till mig i slutet av veckan! Behövde en ny liten väska, då jag har 100 stora väskor.. Jag älskar Tradera, där kan man verkligen hitta billiga saker som ändå är i bra kvalitet.

Snart ska jag hem till Mimmi och snacka skit. Efter det ska jag köra till Douglas skola, han ska tömma sitt skåp så jag får ställa upp. Min lilla bil lär bli full! Efter det kör vi hem och avnjuter en lugn eftermiddag/kväll. Jag ska förbereda mig lite inför Presentationsintervjun imorgon, ååååh spännande! Jag är nervös :) Mimmi ska följa med så jag inte yrar bort mig i Helsingborg.. Haha!

Nej nu ska jag titta lite på tv tills det är dags att åka till min bästa vän ♥

Hoppas ni har en bra dag! Kram, Sandra.

förälskad i väggdekorationer..

Jag har förälskat mig i väggdekorationer. Jag ska ha ett stort fint ordspråk i mitt vardagsrum, när jag flyttar hemifrån. Det värsta är att jag har beslutsångest och får nog ta med hjälp vid köptillfället, så jag inte köper hem 10 olika texter och får för mig att fylla alla väggar.. Hur hade det sett ut? Haha.

Vad tycker ni om texterna? Jag tycker att hemmet blir mer personligt.

 

Jag skaffar nog en liten välkomst text till hallen, något romantiskt till sovrummet och ett fint budskap till vardagsrummet.
Hur som helst, så blir det säkert kanonbra!

Kram, Sandra

Update.

Nu har jag precis kommit hem från kaffe rundan hos Mimmi och Tuda. Det var myyyycket trevligt! Precis som jag hade hoppats på. Så nu sitter jag och inväntar min älskling, vi ska till mina föräldrar och äta tacos, mysigt! Efter det får vi se vad som händer :) Härligt väder ute, så kanske blir en att gå ut en sväng ikväll!

På måndag är det 1 år sen Douglas och Anders voltade med motorcyklen. Många känslor.. Men dom lever iallafall! Dom hade änglavakt.



Nej nu har jag andra saker att göra innan vi ska köra till mamma och pappa.
Ha det super fint!

Kram, Sandra


Nytt på bloggen.

Fick uppdatera lite här på bloggen. Det blev en ny "profilbild", jag är mycket nöjd med den! Och ny bakgrund!
(äääälskar mitt hår nu när det är långt igen!)

Igår var jag hos Marina, även Mimmi kom dit. Åkte dit vid halv 11 och kom hem vid 5. Jisses! Lång dag. Vi hade riktigt trevligt! Vi drack kaffe och pratade som aldrig förr. Så skönt att bara babbla på om allt och inget! Älskar mina tjejer ♥

Idag blir det också en lugn dag, ska upp till Mimmi en runda idag. Blir att dricka kaffe där med henne och hennes pojkvän Tommy (Tuda). Hoppas det blir lika skoj där. Sen ikväll ska jag och Douglas inte göra så värst mycket. Antingen blir det en skön hemmakväll, eller hitta på något med någa vänner :) Vi får se!

Längtar tills på lördag, då ska jag och Malin visa våra Målar-skills! Vi lär ju märka om väggen har mer färg på sig än oss själva.. Haha! Det ska säkert gå bra. 



Ha en fortsatt bra fredag och en bra helg!
Kram, Sandra

Hyllning

Jag vill passa på att hylla Isadora Wondernail Wide brush, det är den smartaste uppfinningen på länge.. Ett stort plus är att det torkar supersnabbt och det underlättar med den breda borsten då den täcker hela nageln i ett svep! Därmed blir det inte randigt, klumpigt eller ojämnt.

Jag köpte ett nagellack ur den serien idag och det blev färgen 705, Combat Khaki.
Enligt mig är det en färg man kan använda året om eftersom den är rätt diskret.

På bilden ser det ut som en grå färg, men den är mer grön i verkligheten :)

 

Nya skönhetsprodukter ♥

Jag fick ju somsagt ersättning i form av presentkort av Vision Haircare, då mitt hår blev förstört av deras produkt och idag var jag och plockade på mig en del bra saker! Mycket nöjd med mitt "köp". 



1. Paul Mitchell - Color Protect, Daily Conditioner. Bevarar hårfärgen längre.
2. L´oreal - Absolut Repair.
3. Ögonbryn och ögonfransfärg.
4. Väteperoxid till ögonbryn och fransfärgen.
5. L´oreal - Hår inpackning.
6. L´oreal - Hår serum.
7. Mega locktång, 38mm.

Äntligen Fredag!

Hej alla fina läsare!
Det ser ut att bli fint väder idag!



Häromdagen fick jag mina fina kläder som mamma hade beställt, så nu har jag äntligen en snygg kavaj :) Alla kläder satt perfekt och jag är jättenöjd!

Igår umgicks jag med Mimmi, vi drack kaffe och bytade senaste skvallret. Mycket trevligt :) Efter det var det myskväll med Douglas ♥ Idag ska jag upp till Mimmi igen, vi ska ut och motionera och troligtvis följer Marina också med, hon tar med sig lilla Rex.

I eftermiddag ska jag till väla med Douglas, Jesper och Fabian. Dom ska hitta studentkläder.. Det kan ta sin lilla tid. Haha! Sen satsar jag och D på en filmkväll i soffan, mysigt!

Kram, Sandra.

Intervju.



Jag fick ett mail idag och jag är kallad till Presentations intervju i Hbg, dom ska öppna en butik på Väla när det är färdigbyggt. Det ska bli spännande och jag hoppas jag går vidare till Jobb intervju. Företaget verkar väldigt drivna och duktiga på det dom gör.

Efter alla intervjuer så får ni reda på vilket företag det är :)
Kram, Sandra Haggren ♥


RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />