Nytt linne.


Detta linnet köpte jag för någon dag sen. Men tyvärr var det lite förlångt, så idag har min kära mormor sytt upp det och de blev helt perfekt! Tack mormor ♥ Efter det drack vi kaffe och fikade lite. Plus att vi pratade om allt mellan himmel och jord, så härligt.

Senare idag ska vi hem till mamma och pappa, vi ska hjälpa dom litegrann sen ska vi grilla. Haha, ja i kylan.. Men vi får iallafall sitta inomhus :) Det ska bli gott!

Imorgon ska jag inte göra så mycket, blir nog en promenad om vädret tillåter! Och nu ska jag fortsätta att kolla lite på tv, sen kör vi mot Krika. Ha det bra allihopa! Kram Sandra :)


Kläder!

Idag har jag hittat lite kläder som ska beställas! Mamma fixar det imorgon åt mig :) Längtar tills jag får kläderna! Här har ni dom:



1. Vit klänning, kan användas både som linne och som kjol.
2. Svart klänning, så snygg!
3. Rutig tunika/klänning :)
Även ett skärp, men det fanns ingen bra bild på det.

Ikväll blir det filmmys med min fina pojkvän, vet inte riktigt vilken film det blir. Det återkommer jag med efter vi har sett den eller imorgon. Nu ska jag fortsätta kolla runt på internet.

Kram Sandra

Mellanmål

Mellanmål!

1 skivat äpple
1 skivad banan
1 skivad kiwi

= MUMS!



Sitter och försöker planera vad jag ska ha till lunch.. Ska visserligen inte äta fören kl 2, så jag har gott om tid att fundera ut något! Har ni tips kanske? GE MIG.

Bloggtorka..

Nu var det längesen jag bloggade, skärpning! Det har hänt en del sen sist, men inte mycket. Jag har äntligen börjat umgås med Maria igen, och det är jättehärligt. Gammal vänskap rostar aldrig! Sen har jag kommit igång med Viktväktarna ordentligt och det känns skönt. Har snart gått ner 1kg! Låter inte mycket, men det tar sin lilla tid :) Sarah är min förebild, för hon har superfin kropp och det ser hälsosamt ut, det är mitt mål! Jag ska försöka bli trimmad tills det är dags för Turkiet i höst. Wish me luck! :)

Igår var det min och Douglas dag, vi firade 2 år och 1 månad. Tiden flyger iväg! Och nu i mars har vi varit förlovade i 1 år, puh! Jag hinner inte med..

Förövrigt så ska jag hem till Sarah på fredag, jag ska köpa ett armband av henne, Thomas Sabo, fint! Sen ska jag göra ett halsband till henne och hon ska BAKA! Mums, får gotta mig lite :) Sen på lördag blir det mys med min fina pojkvän och på söndag ska jag följa med Maria när hon ska fixa sina naglar.



Det var nog det hela! Somsagt, nu blir det skärpning med bloggen :) Nya tag! Känns som att det år dags för en ny bild på min blogg. Jag har knappast blondt eller långt hår.. Blö. Men men.. Vi hörs! Sköt om er tills senare :)

Kram Sandra


nytt favorit halsband.

Gudomligt vacker, väldigt enkelt.
Precis som det ska vara.


Smycken, handmade by Sandra.

Hej!

Idag var jag och handlade lite smycke delar och har pillat ihop lite fint! Äntligen har jag hittat en fin medaljong som jag kan sätta foton i. Jag hade kunnat handla 100000 saker till att pyssla med, men får ta lite åt gången. Ska nog hem till min mormor en runda imorgon. Hon är riktigt duktig på att göra trendiga smycken! Ska gå igenom hennes lådor med krimskrams.

Här är bilderna på mina smycken :)

   

Hjärtformad medaljong! Vackert, åh! Örhänge med vingar och ett par med peace tecken :)


Hej alla fina läsare!

Helgen har varit superbra och avslappnande. Imorgon är det måndag och dags för nya tag! Jag ska träna imorgon, ser fram emot det! Sen ska jag ta en liten tripp till Väla och köpa en medaljong. Frågan är då, hjärtformat eller ovalt?


Lite dålig bild kanske, men det var den enda jag kunde hitta! Inuti ska jag sätta i två foton, får se vilka jag väljer :) Mamma och pappa kanske? Eller ett på min fina pojkvän? Återstår att se.

Förövrigt så är allting bra med mig och livet flyter på som vanligt, vilket känns skönt.. Men ibland vill man ha lite förändring! Vilket jag nyss haft, mitt hår... Som dom flesta redan läst om. Nej, nu ska jag krypa till sängs. Klockan tickar på och jag hinner knappt med!

Ha det jättebra och ta hand om varandra!
Kram Sandra


Short hair!

Såhär ser mitt hår ut på vänster sidan, rätt nöjd ändå!
Fast är ledsen ändå, för jag hade stora planer för mitt hår..


Viktväktarna is the shit.

Det blev skit med Dukan dieten, så nu är jag en nybliven Viktväktar medlem istället med min kära mamma. Wiii, det kommer gå perfekt.

Nu har jag inte tid att skriva mer, återkommer senare :)
Sköt om er, kram Sandra.

RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />