There's something in your voice, that makes my heart beat fast.
I Hope this feeling lasts, the rest of my life.
And if you knew how happy you are making me.
I never thought that I'd love anyone so much.


Vilket väder!

Oj, det är redan torsdag! Och snart är torsdagen slut :) Fredag imorgon och det kommer bli skönt. Ska även träffa fina Marina imorgon, åh! Det var jättelängesen vi träffades.. Så imorgon kommer det bli mycket prat :) Vad ska ni göra imorgon? Fredagsmys?

Jobbet har gått bra hela veckan och det är bra, för då går tiden fortare. Nästa vecka jobbar jag tre nätter, sen är det julafton! MYSIGT. Längtar ni också? Jag är fortfarande som ett litet barn.



Nu ska jag snart bege mig ut i ovädret och hämta Douglas i Åstorp, ush.. Men vad gör man inte för sin kärlek? Ni får ha det bra mina vänner och ta det lugnt om ni ska ut och köra. Varm kram!

Måndag 13:e december.

Snart är denna måndagen slut, vilket är skönt. För då närmar sig helgen!

Direkt efter jobb idag så åkte jag till Malin och färgade hennes hår, det blev jättefint :) Vi snackade även en massa skit! Alltid trevligt. Efter det körde jag hem till Douglas och sitter själv med färg i mitt hår. Sen ska Douglas klippa mitt hår igen, ska ha det liiiite kortare :) Tar en bild på det någon dag i veckan.



Imorgon ska jag träffa min jobbcoach, ska bli trevligt. Hon är så himla go och är väldigt lätt att prata med! Efter det ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig för natten och sen jobb igen. På onsdag ska jag nog till Väla med mamma och shoppa julklappar, hittade inte den grejen jag skulle köpa till Douglas. Så nu ska det letas överallt! Ska även köpa tungpiercing till honom :) Dags att byta från läktaven!

Och på torsdag ska jag klippa Malin, glömde saxen idag så vi fick ta det en annan dag. Sen på fredag blir det lite mys/fest hos världens bästa människor, åh! Jag längtar så.

Nej, nu ska jag skölja ur färgen. Vi får hoppas att det blir braa! Ta hand om er :) Kram.


En mysig söndag.

Idag har jag och Douglas varit hos mormor och morfar, där var även mamma och pappa. Det blev glögg, kaffe, snittar och pepparkakor. Magiskt och mysigt! Vi hade en jättetrevlig eftermiddag, en perfekt söndag. Imorgon är det dags för jobb, jag ska upp kl 5 hela veckan.. Uh. Men slutar kl 2 om dagarna och det är jätteskönt!

Just nu sitter jag faktiskt och kollar på Bingolotto, ikväll vill jag vinna.
Och nu är det inte långt kvar till jul, längtar ni också? Det ska bli jättespännande med alla julklapparna. Själv har jag önskat mig några miljoner. Det hade inte suttit fel.. haha! Skämt o sido, jag har önskat mig parfym, digitalkamera och lite sånt smått. Jag får se vad jag får :)

Nej, nu ska jag fortsätta att spela bingolotto, råkade riva sönder min lott.. Men det går lika fint ändå. Sköt nu om er och ha en bra söndagkväll, kram.


Fredagsmys.

Hej!

Det har varit en otroligt lång dag.. Och klockan är bara tjugo över fyra. Hur ska jag orka hela kvällen? Jag steg upp kl 5 imorse och körde mot jobb. Det har varit en rätt lugn dag ändå, men samtidigt krävande. Men nu har jag äntligen gosat ner mig framför tvn, skönt med helg!

Imorgon ska jag iväg och handla julklappar med min mamma och min storebror, det ska bli trevligt att umgås med dom ett tag! Jag ska även handla världens bästa julklapp till Douglas :) Det är de sista han skulle kunna tänka sig. Han kommer bli superglad! Det var allt jag hade att säga idag, nu ska jag fortsätta kolla på tv :) Sköt om er! Kram.


Torsdag kväll.

Idag har jag jobbat från 06:00-14:00. Skönt att ha resten av kvällen att slappna av på. Men det blir en tidig kväll, då jag ska upp kl 5 imorgon igen. Sen är det helg! Det ska bli skönt att sova ut litegrann, men på måndag är det upp kl 5 igen för ännu mer jobb. Jag klagar inte :)

Snart är det jul, ååh så mysigt! Har ni köpt alla julklappar? Jag har inte köpt en enda! Men jag ska ut med mamma och min bror på lördag. Då ska jag köpa världens grej till Douglas, han kommer bli så glad :D Förövrigt så blir det inte mycket julhandlande, då jag inte har några pengar = arbetslös..



Jag och Douglas fick nyss lakrits-knäck av hans mamma, supergoda! Känns att det närmar sig jul. Douglas klippte även mig precis. Mina toppar var så himla slitna att han fick snabbt hjälpa mig. Det var akut.. Så nu är mitt hår som nytt igen, tack älskling! Jag är även blond igen :) Ska slinga håret en sista gång i helgen, sen är jag färdig! Mycket fint.

Nu ska jag kolla på Dr Phil, sen hoppa i säng och sova som ett barn. Ta hand om er och ta det lugnt i kylan, varma kramar.

Klippa mig?

Jag är extremt sugen på att klippa mig såhär igen och självklart ska jag ha blondt hår också.
Jag är kluven. Jag skulle gärna vilja höra vad ni tycker? Jag trivs och klär i både långt och kort hår.

Sist men inte minst så är jag sjukt snygg på bilderna, ca 2 år sen.

 

2011, mål och planer.

2011 kommer bli ett bra år. Hitintills så finns det många fina planer och mål som ska ske under 2011.

Jag kan berätta om några planer och mål här på bloggen.

1. Jag ska nå min ideal vikt, är på gång!
2. Jobb fronten ser ljus ut!
3. Egypten resa i 2 veckor, oktober.

Resan till Egyten kommer blir helt otrolig! Hela min familj ska med, plus min brors tjej. Sen ska min mormor och morfar med och ja.. åh! Det kommer bli en oförglömlig upplevelse.



Mer av det får ni ju helt klart läsa om här på min blogg under 2011.


Ikväll blir det bingolotto med Linda, Rebecca och Cecilia. Ska bli riktigt mysigt! Sen imorgon blir det upp tidigt och då bär det av till Ullared med samma tjejgäng. Nu ska jag kolla lite mer på tv, sen ka iväg till Linda :) Sköt om er nu och håll värmen i detta hemska väder.


Fredag!

Ha en trevlig fredagkväll!
För det ska jag ha, det blir tacos och
lite småfest med mina käraste, kram hej!


Hej. Goda nyheter!

Hej! Jag har jobbat hela veckan, så jag har inte haft ork att uppdatera här. Men jag tänkte berätta lite snabbt här :)

Igår träffade jag min jobbcoach för första gången och hon är hur härlig som helst! Första mötet gick ut på att vi skulle lära känna varandra och det gick jättebra. Vid nästa möte så ska vi planera en massa och komma med planer. Vilket säkert kommer bli bra :)

Annars så har det varit en lugn vecka hitintills, det blir även jobb imorgon. Men bara en halv dag! Förövrigt så fick jag goda nyheter idag, men dom tänker jag inte dela med mig av riktigt än. Ni får hålla utskik så återkommer jag med det inom snar framtid.

Nu har jag inte mycket mer att skriva om, så nu ska jag kolla på Lyxfällan. Ha det jättebra och sköt om er, stor kram!


RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />