Hej!

Värmen håller i sig än, vilket jag uppskattar oerhört mycket! Men tydligen skulle det bli lite kyligare nästa vecka, men vi kan ju hoppas på att det är fel.. som det alltid brukar bli! Men den lovade solen var rätt.



Idag är det fredag och det innebär helg. Kvällen kommer att spenderas med Douglas, vi ska hjälpa ett par vänner att flytta. Det kommer ta någon timme, sen efter det drar vi oss hemåt och har en myskväll :) Imorgon blir det nog ännu mer flytt, då vi kanske ska hjälpa till mer. Sen på söndag ska jag klippa Pontus, min bästa kompis lillebror, det kommer nog bli kanon! :) Folk brukar bli nöjda när jag klipper dom, därmed är jag inte helkass ;)

Nej nu ska jag ut och röka, ush ush.. Sen ska jag vänta på att klockan ska gå lite fortare så Douglas kan komma hem och bli överfallen med pussar!

Kram, Sandra

Nya kläder.

Beställt nya kläder, väntar ivrigt på att dom ska komma i veckan!

En svart kavaj.
Ett ljusrosa linne, (ser vitt ut.. dålig bild)
Rosa/mönstrad bikini.
Svarta bikini trosor.





Idag ska jag ner och kolla med banken vad dom pysslar med...
Sen blir det chill, ska till Väla med min kusin Emelie.

Kram, Sandra ♥

Cut & Tell


Ny bild, ny start.

Hej!

Ja, som ni ser så har jag en ny bild på mig här på bloggen. Bilden är alldeles ny, tog den idag. Och detta innebär att bloggen kommer startas upp igen idag! Jag ska ge detta ett försök och förhoppningsvis blogga mycket mer.

Jag tänkte ge er en liten uppdatering.

Det ni inte visste om mig är att jag älskar tradera. Jag lyckas alltid hitta små roliga saker! Förra veckan vann jag lite olika auktioner. Och eftersom det varit påskhelg, så får jag alla mina grejer denna veckan och idag fick jag 4 saker.




1. Microringar till min hårförlängning.
2. Hårförlängning, 2 stycken.
3. Rosa pärlörhänge.
(klickbara bilder.)

Mycket nöjd! Som ni ser på min nya bild så har jag hårförlängning i, men det är bara ett set. Så i slutet av veckan fixar jag i resten.

Nej, nu ska jag ut på promenad i det härliga vädret! Helt fantastiskt att det har varit sol i så många dagar nu, hoppas det håller i sig hela våren/sommaren.

Kram, Sandra


Brist på tid.

Därför inför jag en Bloggpaus.
Jag återkommer sen någon dag.


RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />