Shit vilken snubbe alltså..

HAHAHAHAH! Jag sålde dessa basar till denna killen för ca 1 vecka sen och nu säljer han dom vidare och försöker lura folk på pengar, dom är inte värda 900 st! Sen är det jag som har lackerat dom guuula (stolt) mihi. Jaja.. så köp inte dom om ni inte vill bli lurade.

http://www.blocket.se/hassleholm/Tva_12tums_baslador___Mds_slutsteg_30907467.htm?ca=23_4&w=0&last=1

Lördag 27:e november.

Åh vilken härlig fredag jag har haft! Allting började med att jag hämtade Emelie, så körde vi till Åstorp för att hämta Douglas och Fabian. Sen åkte vi hem till Douglas hela gänget, grabbarna började spela data direkt, haha! Och jag gjorde vid mig lite, sen började jag och Emelie dricka lite vin. MUMS! Efter ett tag så tog hon och jag bussen till Klippan, där gick vi till Chaplin och åt gott! Sen traskade vi upp till Emelie och satt där i ett antal timmar. Tillsist när vi var rätt bersuade så bestämde vi oss för att gå hem till Emelies mamma (min faster), så vi gick.. i den jävla kylan! Vi kom fram tillslut och då åt vi ännu mer mat! Sen hämtade pappa mig och det bar hemåt.

 

Och idag har det varit en lugn dag :) Träffade Emelie en stund också. Imorgon ska jag spela Bingolotto med Linda och Rebecca, det ska bli skoj! Hoppas att vi vinner!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg hitintills och att er lördagskväll och söndag blir kanon! För nu ska jag kolla film med min älskade pojkvän. Ta hand om er! Kram.

Torsdag 25:e november.

Hej alla glada bloggläsare! Hoppas verkligen att ni har haft en bra dag i detta otrevliga vädret. Jag hatar snö, bokstavligen talat. Jag skulle kunna kräka på snön.. Sommar hade faktiskt inte skadat.

Iallafall. Imorgon ska jag upp till min älskade kusin Emelie, vi ska dricka lite vin och några goda drinkar! Det kommer bli hur trevligt som helst. Douglas ska nämnligen sitta och spela med en kompis och då vill inte jag sitta där och glo. Så jag får roa mig lite med Emelie! Längtar såå.

Just nu sitter jag och kollar på Byggfällan och efter det blir det Lyxfällan, det finns så himla konstiga människor.. Hoppas ni får en varm och go kväll, för det har jag! Ta hand om er, kram!



Slänger in en bild på mig själv i mitt absolut snyggaste linne :)
Det är lila men ser mörkare ut på bilden.


Godnatt.




Det högsta är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall..

Julafton, visst är det helt magiskt?

Är det bara jag som förvandlas till ett litet barn vid jul? Jag tycker det är lika magiskt som när man var liten.. Allt pynt, julgranen och alla fina paket som man så gärna vill skaka! Maten är även väldigt god, men jag blir proppmätt på 5 minuter.. Och trots att jag är 20år gammal idag så ser jag framemot julen något fruktansvärt. Sitta där med hela släkten och bara mysa i värmen.. Åh! Jag anser att Julen är den största högtiden för mig, påsk och sånt är inte lika viktigt. För mig är julen helt fantastisk! Plus att dom flesta människorna blir lite gladare runt jul, omedvetet.

Visst, alla gånger är inte julen sådär perfekt som man vill att den ska vara. Men det duger ändå. Jag hoppas iallafall på en bra jul detta året och helt ärligt så känns det rätt i magen. Denna julen kommer bli oförglömlig.

Take care.


Tisdag 23:e november.

Hejsan! Julafton närmar sig, och jag längtar såå.. Det kommer bli riktigt fint och magiskt!

Idag har jag varit hos min mormor och morfar hela dagen och det har varit jättetrevligt! Vi snackade en massa skit och åt gott. Efter det åkte vi och handlade lite. Sen vid 3 tiden hämtade jag Douglas och Fabian, dom ska hem till min bror sen. Douglas ska tatuera sig! Blir säkert kanon. 

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv :) Ha det bra! Kram 

Love is in the air.

Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 1 år och 10 månader, woo! Tiden går så himla fort :) Och vårt förhållande är fortfarande lika bra och magiskt som det var i början, och vi har aldrig bråkat vilket är underbart!



Nu ska vi mysa! Ta hand om er, kram.

Fredag 19:e november.

Idag har jag fått mina naglar vidgjorda, blev riktigt fint :) Det var Rebecca Koch som gjorde det och hon är jätteduktig!

 

I övrigt så skulle en man köpa mina basrör idag men han varken ringde eller dök upp, oseriös köpare! Så nu är dom fortfarande till salu om någon är sugen.

Ikväll ska vi äta lite onyttigheter, sen ska vi kolla på film och mysa :) Alltid trevligt. Kör lugnt ikväll, för det snöar som tusan! Var rädda om er. Hoppas att ni får en bra kväll! Sköt om er, kram.

Onsdag 17:e november.

Blev en väldigt känslomässig dag för mig idag (onsdag), spenderade kvällen med Douglas, Emelie, Linda och Faster Marie. Det hjälpte jättemycket och ni anar inte hur mycket jag älskar er och uppskattar er. Ni finns där när allt annat skiter sig.

Imorgon ska jag ut och gå med Emelie och Marie. Blir en lång skogspromenad hemma vid mig. Efter det ska jag hem och kolla på film med min underbaring.

På fredag ska jag fixa mina naglar hos Rebecca Koch sen blir det nog ett viktigt samtal under dagen,  efter det blir de en lugn helg som vanligt. Har inga stora planer, vilket är jätteskönt. Veckan därpå har jag massvis att fixa, så går det när planer och mål blir förstörda. Nog om det!

Nu ska jag krya till sängs med Douglas, ha en bra natt och hoppas att alla sover gott. Sköt om er, kram!


Tisdag 16:e november.

Eftersom ingen har ett jobb att erbjuda mig så får jag väl skaffa fram pengar på annat sätt. Och jag tänker RENSA min garderob och mitt rum, där finns alltid något att sälja som är oanvänt. Jag måste spara pengar till nästa år, för i Oktober ska min familj, jag, Douglas, Faster och kusiner till Egypten för att fira pappas 50års dag. Och jag ska med! Oavsett vad.. Om jag så måste sälja allt jag äger, buh.

Men somsagt, jag ska göra en rensning imorgon! Kommer lägga upp det mesta på blocket, men jag kan även lägga upp det här ifall någon är sugen. Jag har t.ex redan 3 klänningar till salu. En student klänning, en Nyårsklänning och en sommarklänning. Lägger in mer bilder imorgon, missa inte det! :)

Nu ska jag kolla på DP ♥
Vi hörs mer imorgon, kram.

Måndag 15:e november.

Idag köpte Douglas ett par nya skor till mig, tack älskade du ♥ Det blev ett par Uggs på Skorönne/Eurosko. Jag har haft minst 5 par Uggs men inga har varit bra, men dessa! Åh dessa har gummisula istället för plast och dom är extra fodrade, jag är jättenöjd med dom. Här kommer lite bilder på dom :)

  

(Klicka på bilderna)


Söndag 14:e november.

Hej! Idag har det varit en lugn och skön dag. Var nyss hemma hos mig och lämnade en present till pappa på Farsdag. En kaffekopp där det står Worlds greatest dad på, han blev jätteglad :)

Vi har precis kommit hem till Douglas igen och påvägen hem satt vi och pratade om min bil, jag ska ju fixa den helt och hållet från grunden. Och mitt under samtalet så hoppar det två rådjur ut framför oss och jag tvärbromsar! Vi var ca 1m ifrån det ena rådjuret.. Ush! Hemskt. Helt ärligt så måste vi ha varsin skyddängel, för vi har alltid tur. (Peppar, peppar ta i trä!)

Men iallafall, jag ska laga rosten på min bil sen ska jag lackera den i matt svart och ha två vita breda stripes längs båda sidorna på bilen. Det kommer bli fint! Jag kommer att lägga upp bilder på projektet här :) Nu ska jag kolla lite på tv och äta jordnötter, mums! Ha det jättebra. Kram!

Godnatt.

Fick nyss lite tips om hemsidor, hittade inte det linnet jag letade efter :/ Men hittade en massa annat fint! Jag SKA köpa en jacka från dom, inom snar framtid. Men... Den kostar 2499kr. Rena rånet! Fast, jag avgudar den jackan! Jag ska fan spara ;) Hehe.

Nej nu har jag kollat klart och borde sova! Ha det bra allihopa, kram.


Jag har en fråga!

Var tusan kan jag köpa Odd Molly linne, online? Tips på hemsidor?
Alltså denna sortens linne:



Fredagsmys.

Idag ska jag och Douglas hem till mig och äta tacos med min  familj! Fast mamma ska inte vara med, hon ska iväg och bowla och äta med sitt jobb. Men iallafall, det ska bli smarrigt! Jag har inte ätit det på länge och det är nog min absoluta favorit mat.

Efter det ska vi hem till Douglas igen, han och jag ska kolla på Robin Hood. Den har vi haft i ca 2 veckor, men har fortfarande inte sett den! Dags nu :) Plus lite gottis på det. Bara lite! Jag håller på att dra ner på godiset nu, nytt liv på gång!

Hur ser er kväll ut? Fest eller hemmakväll? :)



Jeremih ft. 50 Cent - Down On Me.

Jag älskar denna låten, jag kan lyssna på den tusen gånger om!
Tack käre bror för låtnamnet och artist! Jag har leeetat.



Fredag 12:e november.



Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon. Men för någon är du hela dess världen.



Onsdag 10:e november.

Hej!

Idag har jag varit hos mormor och morfar en stund, mysigt som vanligt! Åt även lite frukost där. Efter det gick jag hem och kollade lite på tv. När mamma kom hem så beslutade vi oss för att köpa nytt batteri till min bil, fast först fick vi vänta på att pappa skulle komma hem efter sin Italien resa. Han kom hem vid 4 och då kollade vi upp en massa nummer, sen körde jag och mamma iväg och köpte ett nytt! Så nu ska förhoppningsvis bilen fungera som den ska.. Blir trött annars!

Jag har även nya ideér om min bil, ska lackera om den och fixa lite smått. Min pappa ska köpa ny bil, därför får jag göra som jag vill med min (egentligen pappas bil, men inte länge till) :) Jag lägger upp bilder och sånt när det är aktuellt.

Nu ikväll är jag hos Douglas. Jag har nyss färgat mina ögonbryn, blev riktigt bra! Ni lär säkert inte se någon större skillnad, men det är stooor skillnad. För jag har riktigt blonda ögonbryn, dm syns knappt. Plus jag har inget smink, så ni ser hur ljusa mina ögonfransar är, då kan ni tänka er hur ljusa mina ögonbryn var :)




Det var allt för mig idag! Sköt om er :) Kram


Tisdag 9:e november, ny frisyr!

Idag klippte jag mig själv :) Och det blev faktiskt snyggt, jag gjorde sidecut!
Känner min riktigt nöjd eftersom jag stod framför speglen och fixade allt själv. Wiho!

 

Måndag 8:e november.

Glömde berätta att jag var snabbt iväg och köpte vinter skor, behövde verkligen ett par rejäla skor :)


Måndag 8:e november.

Hejhallå! Det är måndag och en ny vecka med nya möjligheter!

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och träffat min handläggare, gick riktigt bra! Så nu ska jag börja söka en sjuhelvetes massa jobb igen.. Min bror fick köra mig pga att min bil startar inte :( Min lilla pärla.. Vi visste inte vad felet var.

Men nu ikväll så hjälpte Mårdan mig, han är mekaniker och kollade en massa och det visade sig att allt var i sin ordning förutom batteriet. Det har blivit urladdat för många gånger, så nu är det helt slut. Blir att köpa ett nytt som tåler kylan bättre, för förra vintern hände det samma sak. Blö, jag blir så trött! Tråkiga pengar att lägga ut hela tiden, men men. Får väl köpa en ny bil snart!

Ikväll ska jag och Douglas kolla på nya Robin Hood. Har ni sett den? Folk säger att den är bra iallafall :) Så ni får ha en fortsatt bra kväll, tjing! Kram

Söndag 7:e november.

Hej allihopa! Hur har er helg varit? :) Min har varit bra!
Idag blir det spelkväll, ellerja.. Jag ska spela Bingolotto by myself. Douglas orkade inte spela :) Annars händer det inget mer speciellt idag. Så ni får ha det bra! Stor kram.


Lördag 6:e november.

Hejsan! Hur har er lördag varit? Min har varit bra, trött efter gårdagen men jag överlever! Både jag och Douglas hade jättetrevligt igår och det kommer bli en kväll vi sent glömmer :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, men senare på eftermiddagen kom Mårdan och Bond hit, vi spelade tvspel och snackade en massa skit, sen gick vi ut ett tag. Riktigt kall kväll! Nu sitter jag hos min älskling, han spelar lite data och jag kollar runt på min data. Så nu ska jag fortsätta :) Sköt nu om er och ha en bra kväll! Kram

Fredag 5:e november.

Ikväll blir det fest med gamla goda vänner :) Ska bli hur trevligt som helst! Vad ska ni göra ikväll?
Nej, nu ska jag fortsätta att göra vid mig, ni får ha det bra sålänge! Sköt om er och ta det lugnt ikväll :) Kram


Torsdag 4:e november.

Hej!

Idag har jag och Douglas gjort lite ärenden. Först apoteket sen systembolaget och sist Ica, var tvungen att köpa lite extra vin till imorgon! För då blir det fest med gamla vänner, ska bli jättekul!

Om ca 1 ½ timme så ska jag åka till Maria! Åh, henne har jag saknat! Vi ska snacka en massa strunt och bara vara. Jag älskar det. Sen blir det en fortsatt lugn kväll med min älskling.

Nej, nu ska jag göra annat! Ha det fint :) Kram

Onsdag 3:e november.

Hej! Jag har inte haft tid att blogga senaste dagarna. Men nu har jag! Idag tatuerade Douglas sig, han fortsatte på en annan tatuering. Efter det gjorde vi oss i ordning och åkte iväg på kalas, min farfar fyller 70 idag så vi skulle fira honom! Det var jätte trevligt och riktigt god mat, mums! Vi har precis kommit hem och nu kollar vi lite på tv, skönt att ta det lugnt. Blir så resten av kvällen!

Imorgon har vi inget planerat mer än att jag ska till min gamla jobb och fixa lite papper, sen blir det promenad! Om vädret tillåter. Jag ska även börja äta Shakes och soppor som min mamma gör, hon har lyckats att gå ner 2kg på 3 dagar! Så jag ska ge det en chans, för jag har varit väldigt skeptisk till sånt. Men men! Vi får se hur det går :) Så nu ska jag dra ner enormt mycket på godis och onyttigt. Spännande! Jag tänkte även föra lite viktdagbok här, om ni vill följa mitt liv under den perioden! Jag kommer att meddela er när jag börjar :)



Nej, nu har jag inte tid att skriva mer. Ska umgås med Douglas! Sköt om er, kram.


Maria Montazami.

Kollar just nu på Hollywoodfruar, och jag kan säga från mitt hjärta att jag verkligen avgudar Maria Montazami. Hon är så jordnära och ärlig, plus att hon är så himla skön! Hon är en riktig livsnjutare. Massa kärlek till henne :)


Måndag 1:e november.

Lite kvällsmat :)
Crunch/müsli, mums!


Måndag 1:e november.

Godkväll alla läsare! Hur har er måndag varit? Min har varit bra :) Douglas har lov och jag har inget jobb just nu, så v har tagit det lugnt tillsammans hela dagen! Sen fick jag en riktig energi kick och städade hela hans rum, det blev jätte fint :) Det sista som ska göras idag är att byta sängkläder. Om jag ska vara ärlig så är jag helt slutkörd nu! Haha.

 

Just nu sitter jag och kollar på Böda camping, inte så värst intressant program.. Men jag kan hålla med om att det finns en viss charm med att campa! Mina föräldrar var ute med sin husvagn i somras, och det är rättså härligt! Men inte i flera månader.. Ska kolla på Pensionärsjävlar senare ikväll, hoppas att det är roligt. Det verkar iallafall kul på reklamen.

Hur ser er vecka ut? :) Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och fixa en massa. Förhoppningsvis en praktikplats! Sen har jag inte planerat något speciellt för veckan, jag ska bara hjälpa min kusin Emelie att få upp hennes nya säng i hennes lägenhet. Och sen på fredag ska jag och Douglas på erotikparty, det ska bli skoj!

Nej, nu ska jag vara lite social med min fina pojkvän. Vi hörs! Ha det kanonbra, kram!

RSS 2.0
="http://stats.blogg.se/?id=2284539" border="0" width="0" height="0" alt="" />